Adományozás a Csepeli Piacon. Gyümölcsöt és édességet kaptak a csepeli óvodások

Mintegy fél tonna almát, körtét, poharas tejet, mézet és más finomságokat osztott szét óvodások között Borbély Lénárd polgármester a Csepeli Piac munkatársaival közösen március 18-án reggel a piacon. A rengeteg gyümölcsöt a Csepeli Piac árusai és őstermelői adományozták, amelyet az árusok nevében Kápolnási Gyula vállalkozó adott át. A szétosztásában részt vett Hierholczné Faragó Tünde, a Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda intézményvezetője és Huszák József, a Csepeli Piac vezetője is.

A Füstifecske, a Tündérkert és a Vénusz utcai óvodákból érkezett gyerekeket az óvó nénik végigkísérték a piacon, ahol az árusok, köztük a piacon árusító egyik legidősebb őstermelő, a 73 éves Juliska néni kedves rajzokért cserébe mindenféle csemegét ajándékoztak a kicsiknek.

A rengeteg finomságot, amit az óvodások kaptak, a Csepeli Városgazda Zrt. munkatársai szállították ki az intézményekbe. A piac árusai mellett a cég és a piac dolgozói anyagilag is hozzájárultak az akcióhoz, melyet tavaly karácsonykor szerveztek meg először, és biztosan lesz folytatása a jövőben.